Maria Juan estrena nou espectacle de «Mariua» a Ontinyent



L'actriu ontinyentina Maria Juan estrena nou espectacle, "he tornat". (Noves històries de Mariua, que es presenta aquest divendres (Teatre Echegaray, 20 hores) a Ontinyent dins el Festival Fes la Mona, que la capital de la Vall d'Albaida acull a les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

L'obra de teatre de Maria Juan, per a la qual es poden adquirir entrades anticipades per 10 euros al web de Caixa Ontinyent, és cap de cartell del festival d'humor que arrenca aquest dijous a les 22:30 a la Sala Almàssera, amb l'actuació del còmic Txabi Franquesa (Club de la Comèdia).

Divendres hi haurà una matinal infantil, a les 11 hores a la plaça "Santo Domingo", amb una ludoteca de jocs tradicionals, un espectacle de clown amb Galahad Torró, i una jam session amb músics locals. el festival està organitzat per la cooperativa Sinèrgies Serveis Culturals.

En l'oferta d'activitats d'Ontinyent per Setmana Santa i Pasqua destaca també el Festival Diània, que torna després de dos anys sense celebrar-se, i ho fa amb Auxili, que presentarà el seu nou disc Tresors; Zoo; Xavi Sarrià; Iseo & Dodosound with the Mousehunters; The Dance Crashers; Zerokoma i La Ranamanca. Un cartell que espera reunir més de 3.000 persones al Recinte Firal el proper 31 de març. Les entrades anticipades a 15 euros es poden comprar al web del festival.

Ontinyent oferirà també quatre rutes turístiques per a aquests dies festius: la Ruta de les Xumeneres (30 de març); Ruta Senderista i taller de herbero (1 abril); Ruta dels Refugis antiaeris (2 abril); i Ruta Cicloturística Pedalejant Ontinyent (8 abril). També hi haurà espai per a l'esport i els camps de la Puríssima acolliran 4 trofeus de futbol base: el XVIII Trofeu Aleví Nacional Ciutat d'Ontinyent; el VIII Trofeu Aleví Provincial FEBO; el XV Trofeu Benjamí; i el VIII Trofeu Prebenjamí Paquito Llopis. Les activitats van ser presentades pels regidors Óscar Borrell i Pablo Úbeda, Adrià Llin de Sinèrgies i Rafael Arcos de la Fundació Esport Base Ontinyent. Esperen reunir més de 5.000 assistents en el conjunt de les activitats.

Font:Levante-EMV




Comentaris