Un edifici de PVO serà reparat i millorat durant el 1er trimestre de 2016 a L’Alcudía de Crespins.

L’immoble , del que en les pròximes setmanes s’adjudicaran 4 pisos a famílies del municipi, compta amb 36 vivendes i necessita reparació i millores en els elements comuns. L’ajuntament ha aconseguit un pressupost de 43.000 euros de la Direcció General de Vivenda, Rehabilitació i Regeneració Urbana per dur a terme les obres.
L’Alcúdia de Crespins 19 de novembre de 2015. L’adjudicació del pressupost per a l’immoble d’Av. Castella amb Ricardo Tormo és resultat del projecte presentat pel servici tècnic de l’Àrea d’Edificació i Conservació de l’EIGE (Entitat d’Infrastructures de la Generalitat). I és que tècnics de l’EIGE, després d’una inspecció de l’immoble a l’agost de 2015, van presentar el 8 d’octubre d’aquest mateix any un projecte de reparació i millora dels elements comuns a la Direcció General de Vivenda, Rehabilitació i Regeneració Urbana.
Les obres a realitzar a principi de l’any 2016 en seran les següents: - Reparació de la cornisa de la fatxada principal i de la fatxada al pati interior. - Reposició dels desperfectes en l’esquerdejat de revestiment de fatxada. - Impermeabilització en el perímetre del soterrani. - Execució d’emmuralle’t en el límit amb la parcel·la que dóna a la mitgera, per a evitar
entrada d’aigua de pluja. - Reposició de les peces deteriorades en l’acabament en la coronació d’emmuralle’t
perimetral. - Reparació de patologies en coberta per a evitar entrada d’aigua - Reparació de desperfectes en les vivendes causades per l’entrada d’aigua per la coberta - Reparació de patologies en la xarxa de sanejament en la planta primera del número 1
del carrer Ricardo Tormo - Reparació dels desperfectes en el fals sostre de l’accés, causats per patologia en la xarxa
de sanejament - Tapiat dels buits exteriors de la vivenda del número 1, del carrer Ricardo Tormo, que
es troba en molt mal estat, causat per incendi, per a evitar assalt a la mateixa - Pintat dels elements comuns, vestíbul i escala del número 1 del carrer Ricardo Tormo - Reposició de vidres trencats en les portes d’accés als vestíbuls - Renovació d’extintors”

Comentaris