Els veterans "Orquesta Amazonia" tornen a actuar a Ontinyent

Font: Nota de premsa

La Fundació Salvador Mollà d’Ontinyent presenta el dia 17 de març de 2018, a les 19 hores, l’actuació de l’ORQUESTA AMAZONIA.

L’origen d’este conjunt musical prové de l’agrupació VEGAS TRIO, formada en 1959 per Bautista Revert, María Amparo Muñoz i Juan Ortega Sanz (més tard ampliada com a VEGAS RITMO), que va debutar al Teatro Patronato d’Ontinyent, dirigit pel pare fra Eusebio Arbona, amb música lleugera, pop i rock.

Sis anys després va aparéixer la formació COSMICS, fundada per Roberto Sarrió, Rafael Ríos i Juan Ortega, que es va anar ampliant amb els músics Gonzalo Lledó, Enrique Tolosa, Antonio Mullor, Joaquín Selva, Toni Puerto, Elvira Ortega “Mirinda”, José Manuel “Gilet” i Vicente “el Seco”. La seua trajectòria va tindre un llarg recorregut per tota la geografia espanyola, i van arribar a fer de teloners d’artistes tan reconeguts com Toni Ronald, Juan Pardo o Los Bravos. L’any 1982, COSMICS van decidir retirar-se, i només van tornar a actuar esporàdicament.

L’any 1996, Juan Ortega va reaparéixer, junt a Julia García i Paco Martínez, en la formació ORQUESTA AMAZONIA, encara en actiu, fent actuacions en multitud d’esdeveniments de música de ball. El dia 17 de març a les 19h l’actuació “TOT PER I PER A LA MÚSICA” demostrarà que el ritme de la música seguix unint les nostres diverses generacions.

Per al dissabte 17 de març,tenim uns vetererans de l ´escena local “AMAZONIA “ que deriven dels legendaris “COSMICS” de la glorieta els diumenges per la vesprada que ens delectaran amb repertori revival per a passar una vesprada de lo mes “ ye ye” . Vos convidem a que pugau participar amb un bestuari mes o menys acampanat o alguna corbateta graciosa del bagul dels records …….? 

Comentaris