16 vivendes d’Agullent es beneficiaran del Pla Municipal d’Ajudes a la rehabilitació del centre històric

Un total de 16 vivendes del centre històric d’Agullent s’han millorat gràcies al Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric, que l’Ajuntament d’Agullent va llançar al 2017. Un paquet d’ajudes municipals que permetia als propietaris de les vivendes obtindre fins al 50% del pressupost de l’actuació prevista.
A través d’aquest pla, l’Ajuntament d’Agullent ha finançat al 2017 un total de 48.811 euros en obres particulars, que contribueixen a la recuperació del centre històric del poble. Cal recordar, que aquest pla d’ajudes es va llançar per primera vegada al 2016 i aleshores es van concedir un total de 10 ajudes. De manera que entre els dos anys de vigència del pla, s’han realitzat 26 actuacions de millora de vivendes i locals del centre històric d’Agullent.
Segons s’ha anunciat des de l’alcaldia de l’Ajuntament d’Agullent, es té previst convocar un tercer Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent, i com en les anteriors edicions contemplarà tant subvencions per actuar de manera global en les vivendes, com parcialment en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures i fonaments. A més també comptarà amb línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques, i una altra per a l’eliminació d’elements impropis en vivendes del centre històric.

Comentaris